Μαγειρική

12/06/2013

Melon Smothie


Καλοκαίρι χωρίς καρπούζι, λιγάκι δύσκολο. Και είναι και αυτή η εξεταστική η καλοκαιρινή που σε ταλαιπωρεί, που έχεις κλειστεί σπίτι, που αν δεν τρελάθηκες όλο το χειμώνα μπορείς να τρελαθείς τώρα. Γι' αυτό ήθελα κάτι δροσιστικό να με παρασύρει προσωρινά έστω με τη δροσιά του και με τη φαντασία μου και να μεταφερθώ σε ένα άλλο μέρος καλοκαιρινό, σε μια παραλία ας πούμε! Ε, λοιπόν η παρακάτω συνταγή είναι μαγική όχι μόνο γιατί με παρασέρνει σε άλλους τόπους αλλά και γιατί είναι και διαιτητική. Να κρύψουμε τις αμαρτίες του χειμώνα.

Υλικά:
2 κούπες καρπούζι (σε κομμάτια χωρίς κουκούτσια)
1 κουταλάκι μέλι
1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
λίγο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Κόβουμε το καρπούζι σε κομμάτια, βγάζοντας τα κουκούτσια και το βάζουμε στην κατάψυξη. Αφού παγώσουν τα κομμάτια, τα βάζουμε στο μπλέντερ με όλα τα υπόλοιπα υλικά(μέλι, λεμόνι και πιπέρι) μέχρι να γίνουν ένα!!!

No comments:

Post a Comment

λεμονοσχόλιο